Всі миші люблять сир
Всі миші люблять сир
Всі миші люблять сир
Всі миші люблять сир
Всі миші люблять сир
Всі миші люблять сир

Всі миші люблять сир

Музична казка «Всі миші люблять сир» – прекрасна і зворушлива історія дружби та любові, які перемагають будь-яку перешкоди!Майже «Ромео і Джульєтта» для дітей. Але зі щасливим фіналом!

Через казковий сюжет театр розмовляє з дітьми про дуже серйозні речі – як в цьому житті зберегти себе, не зрадити собі навіть в ім’я найвищої мети, не розгубити краще в собі – дар  дружити, любити, вірити в чудо, вміти бачити і чути того, хто поруч.

За сюжетом казки угорського письменника Дюли Урбана, в одній затишній сироварні жила сім’я сірих мишей. Жили вони прекрасно: теплий будинок, вихований син і багато-багато сиру. Але з приходом нових мешканців, сімейства білих мишей, безтурботне життя в сироварні закінчилось. Починається справжня мишача війна з шекспірівськими пристрастями! Взаємна ненависть білих і сірих мишей ускладнюється тим, що діти, сірий Хрума і біла Фружі, не розуміють причини ворожнечі старших. Вони так подобаються один одному і так хочуть дружити, що відчайдушно і безстрашно відправляються за допомогою до Великого Кота – Мага, бо вирішили ніколи не розлучатися, чого б їм це не коштувало.

Дивовижні перетворення і пригоди змушують героїв зрозуміти, що їх жорсткі сварки безглузді, а всі миші схожі один на одного і всі, як один, люблять сир.

Ця історія про  дружбу і любов  вже облетіла весь світ!