У  Криворізькому академічному міському театрі музично-пластичних мистецтв «Академія руху» відбулася прем’єра музичної казки  “# Твій Пух 2.0” за мотивами твору Алана Мілна «Вінні Пух і всі всі всі»

У Криворізькому академічному міському театрі музично-пластичних мистецтв «Академія руху» відбулася прем’єра музичної казки “# Твій Пух 2.0” за мотивами твору Алана Мілна «Вінні Пух і всі всі всі»

 

11 листопада 2023 року у  Криворізькому академічному міському театрі музично-пластичних мистецтв «Академія руху» відбулася прем’єра музичної казки  “# Твій Пух 2.0” за мотивами твору Алана Мілна «Вінні Пух і всі всі всі»

Казка розповідає про пригоди вічно голодного ведмедика Вінні Пуха та його друзів. Ослик Іа дуже сумує, адже він десь загубив свій хвостик. Друзі вирішують допомогти ослику, і пропонують замінити хвостик мотузкою. Однак Філін упевнений, що простою мотузкою хвіст не заміниш, і що необхідно відшукати справжній хвіст Іа. Друзі від Уолт Дісней всією компанією відправляються на пошуки, не підозрюючи, скільки захоплюючих пригод і курйозних ситуацій, чекає їх попереду.