Новий фестивальний здобуток «Академії руху»

Новий фестивальний здобуток «Академії руху»

Криворізький академічний міський театр музично-пластичних мистецтв «Академія руху» здобув чергову нагороду! Експертна Рада ХХІІІ-го Міжнародного театрального фестивалю «Мельпомена Таврії» віддала пластичній драмі «Пейзаж» перемогу в номінації «Найкраща вистава великої сцени». Це сценічна оповідь про закінчення жорстокої війни, в яку був втягнений увесь світ. Головний герой відчуває душевний біль, його знесилюють спогади, нестерпні переживання, але руки матері зігрівають і дають надію. Такі твори слугують для збереження у суспільстві емоційної пам’яті про пережиті випробування. Прем’єра відбулася 24 грудня 2020 року, у березні вистава здобула вже шостий для театру «Академія руху» Гран-Прі  фестивалю-конкурсу на здобуття вищої театральної нагороди Придніпров’я «Січеславна-2021». Це визнання праці автора сценарію та музичного оформлення заслуженого діяча мистецтв України  Олександра Бєльського, режисера-постановника, заслуженого діяча мистецтв України Сергія Бєльського, балетмейстера-постановник Наталі Бєльської, виконавців головних ролей  Павла Михайлюка та Єлизавети Бондаренко та всього творчого колективу.

Учасники фестивалю радо і натхненно поділилися своїми враженнями від перебування на представницькому мистецькому заході.

А незабаром «Академія руху» вирушає на інші фестивальні покази, тож маємо надію, що буде нагода представити своїм глядачам нові відзнаки.